CTI Trackballs - osoitinratkaisu, joka kestää ja kestää

  18.02.2019

MIKSI käytä ohjauspalloa? Tietokoneen hiiri on tullut niin yleiseksi, että monet ihmiset lopettavat harvoin toisen vaihtoehdon.

Mutta jopa työpöydällä, sillä on haittoja - tarvitset paljon tilaa (varo, kun laitat kahvia!), Ja pitkään voimakkaan käytön aikana se voi olla väsyttävä käsivarteen.

Teollisessa tai lääketieteellisessä ympäristössä ohjauspallolla on reuna - parempi tarkkuus ja vähemmän väsymystä; kiinteä, tilaa säästävä asunto ja integrointi useiden eri tulosten kanssa.

Yksinkertaisesti, raidepallot ovat osoitinlaitteita, joita käytetään pääasiassa näytönohjaukseen. Ne näyttävät hieman kuin käännetyt pallokäyttöiset hiiret - pallo on ylöspäin ja sitä pyöritetään sormilla, peukalolla tai kämmenellä.

Löytyy turvajärjestelmissä, tietokoneavusteisissa työpisteissä, lääketieteellisissä sovelluksissa ja yleisradiolaitteissa sekä meri-, sotilas- ja kuljetusympäristöissä. Kappaleet valitaan usein silloin, kun tarvitaan kestävämpää ratkaisua.

Jos luotettavuus on mitä tarvitset, katso CTI Electronicsin tarjoamaa valikoimaa.

Niiden radanpallot on arvioitu yli 10 vuoden luotettavaan palveluun (100 000 tuntia tunnissa teollisuusstandardien testauksessa), mutta ne työskentelevät edelleen kovasti työpaikoilla kaksi vuosikymmentä asennuksen jälkeen - ilman korjaustarvetta - niiden käyttämien korkealaatuisten materiaalien vuoksi.

Erityiset dual-optiset enkooderit, joissa on kullapinnoitetut putket, tarkoittavat, että signaalin menetystä ei menetetä vuosikymmenien aikana, kun LED-intensiteetti muuttuu. Ohjauspallon pallo on valmistettu erittäin tiheästä mineraalimateriaalista, joka kestää sellaista laajenemista ja supistumista, joka löytyy äärimmäisissä lämpötiloissa.

CTI: n raitapallot käyttävät normaalia käyttölämpötilaansa -25⁰C - +80⁰C - vaihteluväliä, jota mikään muu valmistaja ei saavuta maailmanlaajuisesti.

Ne ovat käytettävissä työpöydän hiiren osoittimina, paneeliin asennetuilla teollisuuskaistaleilla (quadrature) ja ohjauspallon hiiren osoittimilla, ja niiden teollisuuspallot ovat käytössä sotilaallisessa, ilmailu-, lääketieteellisessä, prosessinhallinta- ja muissa sovelluksissa, joissa tarkkuus on kriittinen.

Oikean laitteen valitseminen ottaa huomioon kuinka usein sitä käytetään, kohdistimen nopeus ja kohteiden koko. Saatavilla on myös tiivistysvaihtoehtoja riippuen siitä, mitä ympäristöä ohjauspallon on kestettävä.

Muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ovat kitkan vaimennuksen tarve - estämään ohjauspallon ei-toivottu liikkuminen ympäristöissä, kuten helikoptereissa ja lentokoneissa, joilla on korkea värähtelyaste - ja onko käyttäjä käyttänyt käsineitä.

Nexus voi auttaa sinua valitsemaan oikean ohjauspallon tarpeisiisi, työskentelemällä kanssasi heti suunnitteluvaiheesta tarvittaessa. Soita tai lähetä sähköpostia ja voimme puhua vaatimuksistasi ja määrittää tuotteen, joka toimii juuri sinulle.

Kaikki CTI: n tarjoamat raitapallot Nexuksen kautta täyttävät lääketieteellisen ja sotilasalan standardit. Ne soveltuvat koviin ympäristöihin, niissä on erilaisia mukautettuja vaihtoehtoja ja niissä on pitkä elinkaari.

Voit tarkastella kaikkia CTI Trackballs -palvelumme osoitteessa http://nexuscomponents.co.uk/Products/Keyboards/Trackball-Mouse-Pointers